C#, C++, Python kurzus

programozói kurzus

Kurzus információk

Az IT szektor 3 meghatározó programnyelve. Külön kurzus mindháromra. Ajánljuk mindenkinek a programozó kurzus elvégzését, aki szeretne megismerkedni a logikus gondolkodásra épülő  programozással és az egyszerűbb programok elkészítésén túl komolyabb kihívásokra és tudásra is vágyik. Az elméleti alapokat a résztvevők gyakorlatban, példaprogramokon keresztül sajátítják el. A tanfolyam elvégzését követően a résztvevők gyakorlati tudás birtokában képesek lesznek ablakos (grafikus) adatfeldolgozó és nyilvántartó programok, valamint egyszerűbb játék programok elkészítésére.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 13.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink