Unity 3D

Játékfejlesztés

Kurzus információk

A Unity kurzuson kezdődik el az „igazi írott programozás”! Az eddig használt vizuális programnyelvek helyett – ahol a gyerekek kész parancsokat kaptak, amiket egymásba kellett illeszteni – itt a diákok már írott programnyelvvel ismerkednek meg. A haladó kurzus végére minden diák megtanulja az igazi kódolást, valamint hogy hogyan építsen fel egy valódi, a mai kor elvárásainak megfelelő 2D/3D-s játékot küldetésekkel és célokkal. A 2 féléves kurzus előfeltétele legalább 3 félév programozói kurzus elvégzése, és minimum 13 éves kor.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

A Lego® WeDo kurzosból nyáron tartunk Tábort is!

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 13.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink