Kodular

applikáció programozás

A Kodular egy webes, Java alapú internetes fejlesztői felület, ahol az androidos appok fejlesztéseinek csak a diákok kreativitása szab határt.

Itt a diákok magyar nyelven programozhatnak hosszú, bonyolult írott kódok használata nélkül, ezzel pedig élménnyalapuvá téve többek között a logikus programozás tanultást és mobilapplikáció fejlesztést. A kurzus során a diákok jó közösségben, hangulatban tanulnak változatos applikációkat (pl: számológép, csevegő) és játékokat (pl: amőba, kvíz) készíteni, amelyeket később fel is telepíthetnek a diákok a saját vagy akár a barátjuk telefonjára is. Gyere el hozzánk, és ismerd meg, hogy mi a korunk egyik legkeresettebb szakmája! Várunk Téged is!

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 13.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink