Scratch Mester

Programozás

Kurzus információk

A Scratch Mester a Scratch alapú kurzusaink legutolsó lépcsőfoka, ahol a diákjaink az korábbi félévek során nálunk tanultakat egy nagyobb projektbe tanulják meg integrálni. Célunk a csapatorientált munkavégzés megismertetése, így diákjaink betekintést kapnak, hogy milyen is csapatban, közös projekteken dolgozni, pontosan úgy, ahogy ez a munka világában is történik. Az 1 féléves kurzus előfeltétele: 10 éves kor alatt 3 félév, 10 éves kor felett 2 félév, 12 éves kor felett 1 félév Scratch alapozó kurzus elvégzése.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 13.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink