YouTube Sztárképző

Élménykurzus

Kurzus információk

A kurzuson a gyerekek megismerkednek a videó készítés modern fortélyaival, valamint megtanulnak minőségi videó anyagokat létrehozni. Célunk, hogy a kurzus végére a gyerekek saját médiatartalmakat legyenek képesek alkotni, önálló ötletből kiindulva, fejlesztve a kreativitásukat, és ösztönözzük a projekt jellegű feladatok önálló elvégzését. 2 féléves kurzusunkat 10 éves kortól ajánljuk.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

A Lego® WeDo kurzosból nyáron tartunk Tábort is!

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 13.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink