Weboldal fejlesztés

HTML – CSS – JavaScript

Kurzus információk

Ultra haladó kurzus diákoknak, kifejezetten az írott programozás oktatására, saját weboldal létrehozására, kreatív feladatmegoldásokra, és projektszerű gondolkodás fejlesztésére. A kurzus folyamán a diákok megtanulják a weboldalak programozásának alapjait. Ezen a kurzuson tanultak alapján már a valódi IT munka világába vezetjük be diákjainkat. 2 féléves kurzus, előfeltétel legalább 4 félév programozás tanulás, és minimum 14 éves kor.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 13.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink